Interim opdrachten

Bent u op zoek naar een professional voor juridische werkzaamheden, opdrachten op projectbasis of een interim pensioenjurist? Hierbij kunt u denken aan bestuursondersteuning bij een pensioenfonds (o.a. bestuurssecretaris), of projectmatige werkzaamheden bij verzekeraars, pensioenfondsen of pensioenuitvoerders.

Met mijn jarenlange ervaring in de pensioenbranche, opgedaan bij levensverzekeraars en pensioen advieskantoren, ben ik inzetbaar als (interim) pensioenjurist dan wel als (interim) pensioenmanager, bijvoorbeeld in kader van bestuursondersteuning voor pensioenfondsen dan wel pensioenuitvoerders.

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor projectmanagement op pensioengebied, zoals juridische begeleiding bij oprichting en implementatie van een Algemeen Pensioenfonds (APF) dan wel inrichten van een nieuwe pensioenregeling.

Recente opdrachten:

  • Februari 2016-heden: interim pensioenjurist/beleidsadviseur voor de afdeling Bestuurszaken van het Spoorwegpensioenfonds (SPF) en het Pensioenfonds Openbaar Vervoer (SPOV)

Voor meer informatie over de inzetbaarheid voor interim opdrachten kunt u contact opnemen met Ubachs Pensioen Consultancy via info@ubachspensioen.nl of tel: 06-37291141.

pensioen_interim